Báječná studentská léta

Jak přežít stavbu domu

Jaký jste typ studenta? Máte svůj život pod kontrolou?

  • a) Naprosto. Moje jediná vada je, že jsem dokonale organizovaný perfekcionista.
  • b) Občas mi něco ujede, ale jinak zvládám v pohodě.
  • c) Tak tak stíhám.
  • d) Cože? Pomoc!

Která odpověď pro vás platí? Pokud c) nebo d), tak pro vás máme aspoň jednu dobrou zprávu. Nejste sami! Studentský život přináší totiž svou vlastní sadu velmi stresových faktorů, od nutnosti sebedisciplíny a organizace času při učení, finančních potíží, nároků na socializaci, po často křehké duševní zdraví. Přihoďme poměrně náročnou administrativu a logistiku a není divu, že se v tom často „topíme”.

Studenti proto běžně využívají nejrůznější aplikace, které jim mají usnadnit život. Platí ale, že čím víc jich nainstalují, tím větší zmatek vzniká. Aplikace Flagis je specifická tím, že v sobě integruje hned několik zásadních funkcí organizace a komunikace, a přitom poskytuje maximální flexibilitu. To znamená, že padne jako ulitá nejrůznějším lidem s rozdílnými potřebami. Pro studenty tak vedle funkce organizéru, diáře a e-mailu nabízí i neocenitelné sdílení a ukládání dokumentů v různých formátech. Od nafocených přednášek, které jste nestihli, po videa nebo textové dokumenty. Organizér samotný pak díky systému štítků lehce zpřehlední nejen studijní povinnosti, ale i organizaci brigád, či radosti jako kulturní akce nebo sport. Celou strukturu kategorií si můžete vytvořit podle vaší myšlenkové mapy. Získáte tak vlastní jedinečné přehledné zobrazení úkolů a poznámek přesně podle vašich potřeb.

Studentský život umí dát zabrat, ale může být i báječný. Jen to chce mít vše dobře zorganizované a pod kontrolou. Flagis je skvělý pomocník na dosah ruky.

Demo showcase
Demo showcase
Demo showcase

We use cookies to analyze site performance and deliver personalized content. Learn more about this in our privacy policy.