Jak jednoduše zorganizovat rodinný život

Jak jednoduše zorganizovat rodinný život

Život, obzvláště početnější rodiny, se může zdát jako nekonečný kolotoč povinností, úkolů a aktivit. Škola, školka, kroužky, návštěvy lékaře, nákupy, úklid, pracovní povinnosti a společenské akce - to vše vyžaduje spoustu času, energie a především dobré organizace. V dnešní uspěchané době, kdy jsou nároky na jednotlivce stále vyšší, je snadné se v tom všem ztratit a na něco důležitého zapomenout.

Představme si typickou rodinu: děti mají různé kroužky, rodiče se snaží skloubit pracovní povinnosti s domácností, blíží se kulaté narozeniny babičky či jiná významná rodinná událost a ještě k tomu je potřeba zajet s autem do servisu. A to jsme ještě nezmínili nákupy, úklid, školní akce a návštěvy lékaře. Jak si s tím vším poradit, aniž bychom zapomněli na něco důležitého nebo se úplně ztratili v chaosu?

Ano, doba je hektická, ale zároveň technologicky pokročilá, takže si na trhu můžeme vybrat některou z chytrých aplikací, která nám s plánováním úkolů, povinností, ale i volného času bude nápomocna. Takovým šikovným pomocníkem, který pomůže udržet všechny ty nitky pohromadě, může být například aplikace Flagis, osobní organizátor a asistent v jednom. Flagis má intuitivní rozhraní, které umožňuje vytvářet a spravovat úkoly a poznámky pro všechny aspekty našeho života. Můžeme si vytvořit kategorie jako „Škola“, „Školka“, „Kroužky“, „Volnočasové aktivity“, „Lékař“, „Domácnost“, „Nákupy“ a mnoho dalších, které odpovídají našim potřebám. Každý úkol můžeme označit štítkem, určit jeho důležitost, nastavit připomínky nebo přidat přílohy, jako jsou fotky, videa, seznamy nákupů, pozvánky na oslavy, recepty nebo zprávy od lékaře.

A proč si vybrat právě aplikaci Flagis? V této aplikaci můžete snadno třídit úkoly podle jednotlivých členů rodiny nebo typu aktivity. Chcete mít přehled o tom, kdo má kdy kroužek, kontrolu u lékaře nebo školní akci? Žádný problém, všechno bude přehledně na jednom místě. Stačí jen otevřít aplikaci a jedním kliknutím zjistíte, co vás ten den čeká. Výhoda aplikace Flagis je, že si jeden úkol, událost nebo poznámku můžete zařadit do více kategorií (pod více štítků), takže se vám nestane, že jej budete dlouho hledat, protože si nepamatujete, do které „složky“ jste si jej zrovna uložili.

Nákupy, ať už běžné, nebo nákup dárků, se stávají hračkou. Vytvořte si kategorii „Nákupy“ a v nich podkategorie jako „Jídlo“, „Oblečení“, „Školní potřeby“, „Drogerie“, „Lékárna“, „Domácnost“, „Dárky“ atd. Snadno pak zjistíte, co je potřeba nakoupit. Ve Flagisu můžete také posílat úkoly ostatním členům rodiny. Takže pokud vám doma něco chybí a nemáte čas to koupit, jednoduše pošlete úkol partnerovi nebo partnerce, aby to zakoupili cestou z práce.

A co takové rodinné oslavy a významná data? Narozeniny, výročí, promoce - je toho hodně a je snadné na něco zapomenout. Využitím Flagisu se stává organizace rodinných oslav mnohem jednodušší. Můžete si vytvořit speciální kategorii "Oslavy" a ke každé události přidat poznámku s důležitými detaily nebo připomenutím. Aplikace vám pak v pravý čas pošle upozornění, abyste na nic nezapomněli.

Řídit rodinu, domácnost a pracovní povinnosti dá zabrat a šikovný pomocník či asistent se opravdu hodí. S Flagisem je to snadné! Budete mít vše pod kontrolou a nic vám neunikne. Ten pocit, když máte jistotu, že jste na nic nezapomněli a všechno běží jako po drátkách! Nechte se inspirovat našimi ukázkovými Smart View níže. Vyzkoušejte Flagis a uvidíte, že budete mít méně stresu a chaosu, ale hlavně více času na rodinu, koníčky a odpočinek.

1
2
2
2
2
2
2

We use cookies to analyze site performance and deliver personalized content. Learn more about this in our privacy policy.