Jak přežít stavbu domu

Jak přežít stavbu domu

Lidé se prý nejvíc rozvádějí kvůli stavbě či rekonstrukci, říká lidová moudrost. Jen ten, kdo tímto procesem prošel, ví, jakou vztahovou zkouškou umí takový zážitek být. Nedávno jsme stavbu vlastního bydlení prožívali z druhé ruky, s našimi kamarády. A ještě že nás měli :-) Vedle spousty nevyžádaných rad se dočkali jednoho tipu, za který jsou nám dodnes vděční.

Stáhli si aplikaci – organizér. Ano, takhle jednoduše. Najít ale tu správnou, která by si poradila s tak složitým projektem, není vůbec jednoduché.

Flagis se ale osvědčil. Funguje totiž na principu štítků, skupin a podskupin, které se mohou překrývat přesně tak, jak potřebujete. Pod štítkem Stavba se tak může seskupit vše, co s ní jakkoliv souvisí. Jednotlivé položky už ale můžete jednoduchým přidáním štítku přiřadit do dalších kategorií, třeba podle řemesel. A to, co se objeví ve skupině Elektrikář, Truhlář, či Instalatér, si stejným způsobem můžete přiřadit i k nákupnímu seznamu, podle typu obchodu či třeba pod kategorii Úřady. Odkazy na e-shopy či stránky s inspirací se také velmi osvědčily. Díky nastavení termínů umí Flagis spolehlivě hlídat i platby, včetně uložení faktur, nebo domluvené schůzky.

Další užitečná funkce, kterou kamarádi hojně využívali, je posílání úkolů mezi sebou. Každý věděl, kdo má co na starosti. Flexibilně bylo možné reagovat na situaci, kdy se jeden z nich neplánovaně ocitl na místě, kde bylo možné nějaký úkol vyřešit místo partnera. Případně naopak, když se nepovedlo danou věc zařídit. Díky možnosti potvrzovat přijetí i splnění úkolu měli oba přehled o tom, co už mají hotovo.

Jejich tvrzení, že bez Flagisu by asi ani nedostavěli, je jistě přehnané. Ale čas, nervy a možná i nějakou tu partnerskou krizi jim ta správná aplikace ušetřila určitě.

Demo showcase
Demo showcase
Demo showcase

We use cookies to analyze site performance and deliver personalized content. Learn more about this in our privacy policy.