Jak si nejlépe naplánovat a užít dovolenou

Léto, sluníčko, prázdniny, moře…zima, hory, lyže, teplý grog…Taky se už těšíte na ty báječné chvíle odpočinku daleko od každodenních starostí? Kdo by se netěšil. Ale ten stres před tím! Plánování, přípravy, organizace, balení…hlavně na nic důležitého nezapomenout! Máme vše? Co je ještě potřeba zařídit, objednat, zjistit, koupit atd.? Zapisujete si věci do diáře, kalendáře, poznámkového bloku, ať už papírového nebo elektronického, a některé věci nosíte jen v hlavě?

Co takhle mít to vše na jednom místě a uspořádané podle vaší myšlenkové mapy? S aplikací Flagis je to hračka! Pomocí štítků si vytvoříte svoji vlastní strukturu zobrazení úkolů (Smart View), kategorie, podkategorie, vše podle vašich potřeb a vám na míru. Pokud potřebujete nějaký úkol delegovat na vaše blízké, žádný problém. Jednoduše vytvoříte úkol a pošlete jej vaší „drahé polovičce“ či osobě, která má úkol realizovat. Komunikace je jednoduchá a jasná (více zde).

S Flagisem na nic nezapomenete a budete mít vše na jednom místě a vždy po ruce. Zadáte si úkoly, poznámky, místa která chcete navštívit, vybrané restaurace, nákupní seznam…prostě vše, co je potřeba, aby vaše dovolená proběhla v pohodě.

Pro inspiraci…ukázkové Smart View zaměřené na dovolenou a cestování:

Vytvoříte si svoje štítky…

…které přiřadíte ke konkrétnímu úkolu, abyste ho co nejrychleji našli.

My jsme si naši kategorii „Cestování“ rozdělili na letní dovolenou, zimní dovolenou a celoroční výlety. Do tipů na výlety si můžete přidávat zajímavá místa, která chcete navštívit. Když pak budete plánovat nějaký výlet, stačí jedním kliknutím vybrat podkategorii např. „ZOO“, „Hrady a zámky“, „Příroda“ či „Města“ a vybrat z vašeho seznamu vhodné místo. :) K tomuto místu si pak můžete do popisu úkolu zapsat různé poznámky (např. restaurace v okolí, možnosti parkování, ceny vstupného, odkaz na www stránky s informacemi o daném místě atd.).

Nestíháte? Nebojte se úkoly delegovat! Obdrželi jste úkol? Dejte odesílateli vědět, zda úkol splníte či nikoliv.

Co bychom si počali bez nákupního seznamu?!?! A to nejen věcí týkajících se dovolené. Do kategorie „Nákupy“ si zapisujte všechno, co potřebujete koupit. Tuto kategorii si můžete dále rozdělit na „Domácnost“, „Škola“, „Dovolená“, „Auto“…Tím si velmi rychle zobrazíte jen ty položky, které právě potřebujete vidět.

Jak vidíte, je to velmi jednoduché, intuitivní a přehledné.

S Flagisem na nic nezapomenete!

Flagis ON. Chaos OFF.

Krásnou a pohodovou dovolenou vám přeje

Flagis tým

We use cookies to analyze site performance and deliver personalized content. Learn more about this in our privacy policy.