Jak si v pohodě užít prosinec

Jak si v pohodě užít prosinec

Prosinec je tu a s ním ta nejvíce kouzelná, ale zároveň i nejhektičtější doba roku. Chcete-li se vyhnout vánočnímu šílenství a užít si Mikuláše, Vánoce i Silvestra naplno, je třeba mít věci pod kontrolou. A všichni víme, že je toho opravdu hodně!

Začneme Mikulášem, který je jen předehrou k vánočnímu maratonu. Pak jsou tu školní besídky, které vyžadují nejen přípravu kostýmů, ale i koordinaci s ostatními rodiči a pedagogy. A co teprve nákupy dárků! Každý rok se snažíme vymyslet něco originálního a osobního pro naše blízké, abychom viděli ten jejich šťastný výraz, když rozbalují dárky pod stromečkem.

Ale jak to všechno stihnout, aniž bychom se zbláznili? Klíčem je organizace. A kdo je lepší organizátor než chytrý pomocník, který je vždy po ruce? Řeč je o mobilní a webové aplikaci Flagis, která se stane vaším osobním asistentem v této hektické době.

Flagis vám pomůže zorganizovat všechny ty večírky, školní akce, nákupy dárků, vánoční pečení, úklid, ale i pohlídat pohádky a filmy, které si budete chtít užít se svými blízkými. S touto aplikací si můžete snadno nastavit připomenutí pro každou důležitou událost, ať už je to termín odeslání vánočních přání, nákup ingrediencí na vánoční cukroví nebo deadline pro nákup dárků, abyste se vyhnuli poslednímu předvánočnímu bláznění v obchodech.

Co víc, Flagis je jako chytrý poznámkový blok, kam si můžete zapsat všechny ty nápady na dárky, které vás napadnou v nejneočekávanějších chvílích. Představte si, že jste na cestě do práce a náhle vás to napadne – "To by bylo skvělé pro mamku!" Otevřete aplikaci, zadáte nápad a můžete být klidní, že na něj nezapomenete.

A co recepty na vánoční pečení? Mějte je všechny pohodlně uložené na jednom místě. Můžete si je také posílat s rodinou nebo přáteli. Už žádné zdlouhavé hledání receptů v kuchařkách, e-mailech nebo na papíře založeném někde v sešitě s recepty.

Nechte tedy stres z organizace prosincových radovánek na aplikaci Flagis a užijte si klidný, radostný a především organizovaný závěr roku. Kdo by chtěl trávit Vánoce v obchodním centru místo toho, aby popíjel svařené víno a sledoval, jak sníh jemně padá za oknem? Tak veselé Vánoce a šťastný nový rok!

Demo showcase
Demo showcase
Demo showcase
Demo showcase

We use cookies to analyze site performance and deliver personalized content. Learn more about this in our privacy policy.