Kdo si zvládne zorganizovat čas, vyhrává

Jak přežít stavbu domu

Naši dávní předkové jistě neměli lehký život. Dennodenně čelili bezprostřednímu nebezpečí a co si neulovili, to neměli. Navzdory všemu pokroku na tom však dnes nejsme s koncentrací stresových hormonů v těle o mnoho lépe. Namísto tygra šavlozubého na nás útočí například společenský tlak na výkon, nutnost být ve střehu na příliš mnoha frontách najednou a mimo jiné taky nedostatek aktivního pohybu a kvalitního stravování.

Dá se říci, že všichni bychom dnes potřebovali osobního asistenta a kouče v jednom. Opravdu všichni, včetně osobních asistentek, které navíc v pracovním životě řeší úkoly druhých.

Na vlastní paměť už se spoléhat nedá, ta se mimo jiné vlivem chronického stresu zhoršuje. Diáře, papírové seznamy a poznámky v počítači či mobilu selhávají především proto, že je obvykle kombinujeme, a pak zbytečně ztrácíme čas hledáním toho místa, kam jsme si určitý úkol napsali či uložili. Důvodem, proč se tohoto nedokonalého systému mnozí držíme je, že není snadné najít jedno řešení pro různé typy poznámek, upozornění a soupisů. Flagis to ale umí. Navíc poskytuje mailový nástroj pro posílání úkolů a komunikaci. Zcela flexibilně se přizpůsobí specifickým potřebám a přehledně rozdělí položky přesně tak, jak je pro nás nejvhodnější. Zorganizuje pracovní úkoly, zpřehlední a pohlídá volnočasové aktivity, pracovní i osobní schůzky, účty, návštěvy lékaře a další. Jde o neocenitelný nástroj pro podnikatele, OSVČ, ale i studenty či rodiče na rodičovské dovolené. Osvědčuje se při stavbě či rekonstrukci bydlení a ulehčí také plánování dovolené.

Je více cest, jak dostat stres pod kontrolu. Pokud se ale nemůžeme odstěhovat do lesů a obrátit si život naruby, pořád bude tím nejdůležitějším faktorem umění zvládnout organizaci svého času. Proč nevyužít těch nejefektivnějších nástrojů, mezi které se Flagis řadí.

Demo showcase
Demo showcase
Demo showcase

We use cookies to analyze site performance and deliver personalized content. Learn more about this in our privacy policy.