Kdo slaví konec roku v březnu?

Pokud vám se začátkem března na mysli tane spíše daňové přiznání než probouzející se příroda, jste tady správně. Nejspíš totiž budete spadat do kategorie odvážlivců označovaných „přitažlivým“ názvem OSVČ. Jedna věc je totiž obstarat a pohlídat záležitosti osobního nebo rodinného života, a jiná průběžně si hlídat povinnosti spojené s živností. Faktury, povinná pojištění, výdaje, daně, termíny. Marketing, PR, školení a spousta dalšího. Ať už máte nebo nemáte externí výpomoc v podobě účetní či specialisty na reklamu, pořád by se vám ještě často hodil asistent, který by za vás vše ohlídal a vyřídil. To už je ale většinou za hranicí našich možností a tak se vše snažíme zvládat sami. Kalendář, diář, seznamy v mobilu, organizační apky, denní seznamy úkolů po kapsách… připomíná vám to něco? Vsadíme se, že sami používáte minimálně dva z těchto nástrojů, které podepírají naši paměť tam, kde to prostě nejde všechno pojmout. A dva už je moc.

V různých studiích bylo prokázáno, že lidé na volné noze zažívají více pracovního stresu než zaměstnanci. Je tedy potřeba redukovat starosti všude tam, kde to je možné. Jedním ze způsobů, jak dlouhodobě snížit hladinu adrenalinu, je konzistentně používat takovou aplikaci pro organizaci, kalendář, připomínky a komunikaci, která bude nabízet vše, co potřebujete, a navíc se naprosto přizpůsobí vašim specifickým potřebám a zvykům.

Až si takovou najdete a rychle vyřešíte evidenci toho, co, jak se říká, hoří nejvíc, nastane úleva. A taky ten správný moment zamyslet se nad záležitostmi, které tak urgentní nebyly, a proto pravidelně končily na pomyslném seznamu odložených úkolů. K naší vlastní škodě ovšem. Přeci jen, je jaro. A k životu se probouzí i spotřebitel v každém z nás. Ideální čas nastudovat konkurenci, naplánovat propagaci nebo se ozvat potenciálním klientům nebo spolupracovníkům, které už dlouho chcete oslovit. Teď na to totiž budete mít čas i mentální kapacitu.

Můžete třeba využít aplikaci Flagis, efektivní nástroj pro organizaci práce, povinností i volného času. Získáte tak spolehlivého asistenta, který za vás bude hlídat termíny, úkoly, spravovat poznámky a vy budete mít vše vždy po ruce a pod kontrolou.

Demo showcase
Demo showcase

We use cookies to analyze site performance and deliver personalized content. Learn more about this in our privacy policy.