Proč potřebujeme systém?

Proč potřebujeme systém?

Všichni to známe: ztracený lístek s nákupním seznamem, samolepicí papírky padající z monitoru, diáře, které běda ztratit, organizační aplikace, co leží na hřbitově ikonek ve vašem mobilu. Už jsme unavení z pokusů o systematické vedení úkolů, poznámek, tipů, termínů a všeho toho, co potřebujeme nějak držet v patrnosti. Žádný způsob není dokonalý, od většiny dříve či později utíkáme. A cítíme se jako chaotici, co si nedokáží zorganizovat život. Co když to ale není vaše chyba?

Ve skutečnosti jde právě o projev naší potřeby mít v životě systém. Problém je ale právě v nedokonalých možnostech a aplikacích, které se neumí přizpůsobit každému aspektu našich docela komplikovaných dnů. Přesto není dobré házet elektronické aplikace hned přes palubu. Jde spíše o to najít tu pravou. Tedy takovou, která nám dovolí víc než jen zapisovat si termíny do kalendáře.

Flagis nabízí vedle funkce úkolovníku mnoho dalších možností. Funguje také jako komunikační nástroj, je možné si v něm ukládat fotografie či wordové soubory, jeho výhodou je možnost organizovat si jednotlivé položky do nejrůznějších systémů a skupin. A v neposlední řadě plně nahradí právě poznámkové bloky, jak papírové, tak elektronické.

Znáte to: máte večer zrovna čas a chuť podívat se na dobrý film, ale je těžké si zrovna vzpomenout, co že jste si to kdy slibovali, že se jistě podíváte. Seznam tipů na filmy, knihy, nebo třeba památky se v takové chvíli hodí. Stejně jako se denně hodí sbírka receptů, kterou lze navíc roztřídit podle národních kuchyní nebo třeba ingrediencí.

Kdy byly děti naposledy na preventivních kontrolách? Co jim kdysi pomohlo s ošklivým nachlazením? Co mi kdy dělali v servisu s autem? Jaký dárek komu z rodiny a kamarádů narychlo vybrat, když mám k nákupům příležitost? Kdy a jaké očkování absolvovali domácí mazlíčci? A co teprve možnost vést si záznamy o nesmrtelných výrocích našich malých dětí či vnoučat, o jejich pokrocích a úspěších?

Vyvolává ve vás takový seznam otázek úzkost či pocity viny? Nemusí, odpovědi a informace mohou být s Flagisem hned po ruce.

Demo showcase
Demo showcase
Demo showcase

We use cookies to analyze site performance and deliver personalized content. Learn more about this in our privacy policy.